• Speltema: Hundar och hundfångaren
  • Hjul: 5 stycken
  • Spellinjer: 20 stycken
  • Vildsymbol: Ja, hundfångaren
  • Spridningssymbol: Ja, flera stycken
  • Lavinfunktion: Nej
  • Re-spins: Nej
  • Free spins-bana: Ja
  • Bonusbana: Ja, av typen pick-n-click
  • Växande jackpott: Nej

Dog Ca$her är en femhjulig slotmaskin med tjugo spellinjer. Här finns en vanlig vildsymbol, däremot inte några avancerade vildsymboler, såsom expanderande vildsymboler, vildsymboler som fryser fast, vildsymboler som ger re-spins, eller liknande. Det finns gott om spridningssymboler, och vissa av dem visar sig bara under free spins-banan. Det här spelet kommer också med en interaktiv bonusbana, där man får välja mellan olika fordon för att se vilka skatter de innehåller. Dog Ca$her har inte någon växande jackpott, utan alla vinster betalas ut som vanliga vinster.

dogcasher

Dogca$sher – en slot med en annorlunda free spins-bana

Det här spelet med hundfångartema är huvudsakligen berömt för sin free spins-bana, eftersom den spelas med ett särskilt utbetalningsschema och man kan få hjälp av särskilda spridningssymboler så länge man befinner sig i free spins-banan.

Om du får minst tre vita hundar samtidigt belönas du med 5 stycken nya free spins. Detta kan ske maximalt tre gånger, så det går att få totalt 15 extra free spins under free spins-banan om man har turen på sin sida.

Hur tar jag mig till free spins-banan när jag spelar Dog Ca$her?

Varje gång minst tre nyckelsymboler visar sig samtidigt får du behålla en av nycklarna. Dina sparade nycklar ligger kvar ända tills du har fått ihop tre stycken. Då används de tre för att låsa upp dörren till free spins-banan och du får upp till 30 free spins.

Nyckelsymbolerna är spridningssymboler, så de behöver inte rada upp sig på en spellinje för att räknas. De visar sig bara på de tre första hjulen.

En interaktiv bonusbana

dogcasher slotSlotten Dog Ca$her har en interaktiv bonusbana där du får välja mellan olika fordon. Så länge du väljer fordon som inte visar sig innehålla ordet COLLECT får du fortsätta spela bonusbanan och samla på dig de vinster som döjer sig i de fordon du väljer. När du väljer ett fordon och ser COLLECT dyka upp på skärmen avslutas bonusbanan.

Hur tar jag mig till bonusbanan?

Den här slotten har flera olika spridningssymboler och en av dem är hundfångarens bil. Den kan visa sig på hjul 2, 3 och 4, däremot inte på första och sista hjulet. Du behöver få minst tre hundfångarbilar samtidigt för att skickas vidare till bonusbanan.

Hundfångaren är vild

Slotmaskinen Dog Ca$her har en vildsymbol: hundfångaren.

Vildsymbolen kan ersätta en vanlig symbol för att bilda en vinnande kombo, däremot ersätter den inte någon av spridningssymbolerna.

Vad kan jag satsa på Dog Ca$her?

Minsta satsning med 20 aktiva spellinjer är $0,20. Då satsar du 1 mynt per spellinje och spelar med myntvärdet $0,01.

Högsta satsning med 20 aktiva spellinjer är $500. Då satsar du 5 mynt per spellinjer och spelar med myntvärdet $5.

Att det går att satsa så mycket som $500 per spelomgång har gjort Dog Ca$her till en favorit bland storspelare. Samtidigt fungerar det här spelet alldeles utmärkt även för den som bara vill satsa $0,20 per spelomgång.